Welke series volg jij allemaal?

Waarom zou je peulvruchten eten?
8 april 2016
Zoete cravings
8 april 2016

Welke series volg jij allemaal?

__________________________________________

I hate watching an episode a week,

I’m more of a season a day kinda person

_________________________________________

In een serie kun je de hoofdpersoon langer volgen dan in een film. Dit maakt series kijken natuurlijk super leuk en daarom doe ik dit ook graag! Ik moet toegeven dat er bij ons in het team wel vaak wordt gesproken over series of een aflevering. Gelukkig ben ik niet zo verslaafd als mede teamgenoot 😉 maar heb ik al wel veel gezien! Tijdens trainingsstages kijken we vaak met meerdere mensen een aflevering. Volgens de app TVshow time heb ik 2 maanden, 27 dagen en 22 uur aan serie gekeken…

Mijn top 10 series

Suits

Blog_Berichten_Series_1

Mannen in pak, wie houdt daar niet van! Deze serie mag van mij nog wel een tijdje doorgaan. Ben jij Mike Ross of Harvey Specter fan?

Pretty little lairs

Blog_Berichten_Series_2

Eigenlijk wil ik het niet meer kijken, maar toch kijk je snap je? Ze mogen er van mij wel een eind aan maken! Want het hele verhaal begint weer opnieuw. Soms is het gewoon klaar..

Code Black

Blog_Berichten_Series_3

Ziekenhuisserie, maar dan beter dan grace of atomy. Hier en daar ook wat sappigheid, maar kei harde beelden van de eerste hulp in Miami. Ik draai zo nu en dan even weg, voordat ik misselijk word..

Game of thrones

Blog_Berichten_Series_4

Beste serie ooit gemaakt! Gewoon kijken.. iedereen.

Scandal

Blog_Berichten_Series_5

Deze serie gaat over Olivia Pope en haar team, zei proberen het publieke imago van de politiek in Washington en daarbuiten te beschermen. Samen zorgen ze ervoor dat al die geheimen en schandalen het daglicht niet meer zien. Maar ondertussen speelt er een hele boel tussen haar en de minister president.

Hart of dixie

Blog_Berichten_Series_6

Jammer dat deze serie na 4 seizoenen wel afgelopen is. Ik kon echt genieten van die accenten in deze serie. Dokter Zoe Hart, een rasechte New Yorkse die nadat haar droom in duigen zal vallen een baan als huisarts neemt in de plaats BlueBell in Alabama en de drama eromheen.

Devious maids

Blog_Berichten_Series_7

Lijkt op desperate housewives, echt een vrouwen serie dus! Zit, relax en enjoy de drama!

House of cards

Blog_Berichten_Series_8

Pas begonnen aan deze serie, dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen. Maar wat is die vent geniaal, hoe die in de camera spreekt is echt briljant. Je moet er wel van houden, maar hiermee trekt hij wel weer je aandacht.

Orphan black

Blog_Berichten_Series_9

Een serie over klonen. Ja deze hoofdrolspeelster speelt ongeveer 14 rollen als het niet meer is! Dit is persoonlijk mijn 2e favoriet!

Once upon a time

Blog_Berichten_Series_10

Wie houdt er nou niet van sprookjes 😉

 

Welke series volgen jullie allemaal? En hebben jullie nog aanbevelingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *