It’s my Birthday!

Home made Icetea met kardemom
7 mei 2016
Inspiratieverhaal #1Na de Pfeiffer woog ik 13 kilo lichter..
24 mei 2016

It’s my Birthday!

Vandaag mag ik 24 kaarsjes uitblazen! Toch heb ik stiekem de dagen wel afgeteld hoor, net een klein kind haha. Helaas ben ik al voor de 3e keer op een rij niet thuis met mijn verjaardag. Dat is nu eenmaal het leven van een topsporter! Gelukkig vier ik mijn verjaardag niet alleen, maar met mijn lieve teamgenoten hier in London! Die zullen vast wel gaan zingen voor mij 😉
FullSizeRender

 

8694f6d301b0ae02d3b383f4f1abe852En of ik een stukje taart krijg vandaag? Ik eet wel een stukje als ik weer thuis ben, want nu zijn we nog aan het racen!

Ik kijk er wel erg naar uit om het te vieren met mijn lieve vrienden en familie, maar dat komt later pas..En ik kan niet wachten om vriendje lief maandag te knuffelen als ik weer thuis ben, hihi.

1gyS9ys

2 Comments

  1. Marion schreef:

    Nog gefeliciteerd! En wat ontzettend leuk dat een blog bijhoudt. Ik heb vroeger zelf veel gezwommen, maar kan het nu niet meer doordat ik ziek ben. Ik volg jullie allemaal daar in Londen vanuit mijn bed, maar ik vind het heel erg leuk om een beetje te lezen hoe jij dit als zwemster allemaal beleefd. En jullie hebben net goud gehaald, dus top! Dubbel gefeliciteerd!

    • Maud schreef:

      Hoi Marion, Dankje voor je leuke bericht! Ik wil graag de lezers meenemen in mijn carrière, want het is niet altijd even mooi. Mijn carrière bestaat letterlijk uit vallen en opstaan. Met de nieuwe website staat het allemaal veel professioneler en vind ik het leuker om dingen te schrijven/te delen. Ik zal met regelmaat een blog posten. Liefs Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *