Hoe ziet mijn dag eruit?

Zoete cravings
8 april 2016
De moed van imperfectie
14 april 2016

Hoe ziet mijn dag eruit?

Ochtendritueel

Om 06.30 gaat de wekker, mopper 3 seconden dat het alweer ochtend is en stap m’n bed uit. Als ik niet binnen 5 minuten mijn kamer uit ben dan begint de kat, Pixie al te mauwen! Vervolgens maak ik de hond, Loulou wakker. Ja, serieus die moet ik ‘s ochtends echt haar mand uit trekken! Snel een rondje buiten lopen en dan zitten ze naast elkaar te wachten totdat ze eten krijgen.

Dan maak ik een grote kop koffie. Zonder koffie geen training! Die werk ik samen met een bakje kwark met havermout/noten weg. In de loop der jaren ben ik eigenlijk steeds eerder op gaan staan, want ik merk dat ik dan alles op m’n gemak kan doen, geen gehaast! Nog een voordeel: ik ben gewoon klaar wakker als ik begin met mijn training.

07.30 verlaat ik het huis naar de training…

In het zwembad

Om 07.55 begint de landtraining. Wat doen we allemaal? Denk aan core stability, lenigheid, mobiliteit en allerlei rare houdingsoefeningen wat lijkt op yoga. Vervolgens starten we de zwemtraining van 08.30 tot 10.30, kan ook eerder zijn, hangt van de training af.

Op maandag en vrijdag heb ik hierna ook nog krachttraining. Deze duurt ongeveer 1 uur en kwartier.

Als ik weer thuis ben

Om 12.00 uur laat ik de hond weer uit en rond 12.30 wil ik altijd lunchen. Wat ik eet is afhankelijk van waar ik zin in heb. Soms simpel brood, maar vaak maak ik er een feestje van! ‘s Middags doe ik een powernap van een uurtje of afhankelijk van de middag training iets langer. Na het tukje werk ik mijn to-do lijstje af en kijk ik een serie. Voor de middag training drink ik natuurlijk weer een kop koffie, want geen koffie, geen training!

16.25 verlaat ik het huis naar de training…

Avond ritueel

17.00-19.00 is de middag/avond training, behalve op woensdag, zaterdag en zondag. Zondag is altijd vrij tenzij we een wedstrijd hebben. Heerlijk zo’n middagje off! Dat heb je ook echt nodig en zeker midden in de week. Zo kun je je weer opladen voor de tweede helft van de week!

Als ik thuis kom staat mijn eten al klaar of ik ben aan de beurt om eten te koken. Gezond, snel en lekker is mijn motto. Daarna geniet ik van mijn avond met een kop thee en vriendlief naast mij op de bank.

Om 22.00 uur gaat het licht uit en dwaal ik af naar dromenland…

Zo ziet een gemiddelde dag eruit, natuurlijk heb ik ook afspraken, moeten er ook huishoudelijke taken worden gedaan en nog veeeeel meer…

2 Comments

  1. Meike schreef:

    Wat een drukke dag zeg!!

  2. Maud schreef:

    Super lief! Bedankt voor je bericht! Dit vind ik leuk om te horen! Ga ik van stralen hihi. Liefs Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *