Goodies gekregen voor de Olympische Spelen

Reizen, eten & slapen
25 juli 2016
Pesto met walnoten
4 januari 2017

Goodies gekregen voor de Olympische Spelen

Ik was opzoek naar gezonde snacks voor onderweg! Normaal vind ik fruit prima als tussendoortje, maar soms wil je ook wel eens iets anders eten. Laat ik die nou net gevonden hebben. Nogmaals super bedankt voor het toesturen van deze lekkere tussendoortjes. Ik heb er van genoten en hier en daar ook uitgedeeld.  Ze vielen allemaal goed in de smaak.

BoxBites
Hoe werkt dat? Selecteer jou box, kies jou snacks en geniet schuldloos. Ook leuk om eens iemand dit kado te geve en hoe leuk is deze verpakking al? Deze snacks zijn te vinden op http://boxbites.nl. Ik vond eigenlijk alle snacks wel lekker alleen ik houd niet zo van gedroogd fruit. Dat had er van mij dan niet in hoeven te zitten.
2016-07-09-20-56-27

2016-07-09-20-57-05

 

 

 

 

 

Nakd
Nog niet zo bekend in Nederland, maar ze zijn al verkrijgbaar in de supermarkten! Veganistische fruitrepen zonder gluten, melk of toegevoegde suikers. Mijn favoriet is Cocoa Orange. De meeste repen zijn ook lekker door je yoghurt! Te vinden op nakd.nl of kijk eens in de supermarkt welke ze hebben.
2016-06-25-10-33-392016-06-25-10-33-20

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *