Gender reveal

Zwanger
30 november 2017
de LAATSTE LOODJES…
7 mei 2018

Gender reveal

Leuk dat jullie weer een update willen lezen! Wil je vaker een update? Meer foto’s, een vlog of toch buikfoto’s? LET ME KNOW! Moet eerlijk bekennen toen ik net zwanger was riep ik meteen ja elke maand een buikfoto. Vandaag pas de 2e foto gemaakt…hehe.

Gender reveal
Vandaag ben ik precies 18 weken zwanger, dat betekent dat ik ondertussen al bijna 3 weken het geslacht weet 😉 maar wij moesten het nog even voor ons houden. Ramon vierde 22 december zijn verjaardag en dat was meteen een mooi moment voor housewarming en gender reveal. Laat ik nu gedacht hebben zelf effe een taart in elkaar te flansen.. DUS laat ik het maar gewoon bij koken houden.. uiteindelijk is het toch een soort van gelukt.

TADAAAAAA


IT’S A BOY!!!!!

Maar wauw een klein jongetje, een knulletje, een menneke! Ramon dacht toch echt dat het een meisje zou worden terwijl ik de laatste tijd toch het idee had van niet. Evengoed is hij er super blij mee hoor. Gelukkig kan ik mijn snelcursus haar vlechten nog even uitstellen. Trouwens die blauwe hartjes hadden een mint smaak, gadverdamme. Als je er vanuit gaat dat ze zoet smaken valt mint best tegen. Had ze bij de Jamin gewoon eerst moeten proeven. Ach ja het ging om het idee, toch?

Mijn beste vriendinnetje had ik heerlijk terug gepakt met het bekend maken van het geslacht. Aangezien zij mij een hele pakket cadeautjes heeft gegeven, waarbij ik maar steeds 1!!! per vier weken open mag maken. ( ze weet dat ik een hekel heb aan verrassingen). Jawel een gender reveal ballon met confetti mocht ze midden in haar kledingwinkel kapot prikken. LOVE YOU

Trainen
Vanaf 12 weken mag je niet meer je rechte buikspieren trainen. Ligsteun en zijligsteun zijn een prima vervanging ervan. Inmiddels zijn oefeningen op mijn buik tijdens de landtraining niet meer zo prettig. Bij de krachttraining doe ik geen explosieve oefeningen meer, maar squatten, chin ups en lunges zitten gewoon nog in mijn programma. Tot de week voor kerst heb ik nog een volle weken getraind. 10 keer zwemmen, 2 krachttrainingen en 6 landtrainingen.Als ik iets in mijn kop heb dan wil ik het ook “afmaken”. Het is wel wat pittiger aan het worden, dus ga ik vanaf januari braaf wat minder trainen. Zwanger en fulltime trainen vergt heel veel van je lichaam. Wel vind ik het leuk om op de andere momenten dan yoga (thuis) te gaan doen, omdat dit heel ontspannend kan zijn/is. En slapen is nog steeds een hobby van mij 😛

Cravings
Sja, cravings. Ik lust dus gewoon ALLES nog en ik wil ook gewoon ALLES eten! Omdat ik geen last had van misselijkheid kon ik lekker blijven eten. Wel had ik ongeveer bij 13 weken onwijs veel zin in olijven en heb ik ook alle varianten/smaakjes geprobeerd. Nou zijn olijven best zout en zou je dus met mate moeten eten. Nu heb ik er toch best veel weggewerkt binnen 1,5 week, oeps. Daarna was ik er ook klaar mee! Was het dan een craving of een bevlieging? haha. Verder was ik al van de rare combinaties, daar kijkt Ramon al niet meer van op. Ik heb dus niet iets wat ik elke dag perse moet eten of enorm naar verlang.

 

Geniet nog van de laatste 3 dagen 2017!
Ik heb echt het idee dat dit jaar, dus 2017 nog sneller is gegaan dan andere jaren. Hebben jullie dat ook of naarmate je ouder wordt krijg je dit idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *