Five favorites #1

Vetten en sporten
27 mei 2016
Zoodle met biefstuk
1 juni 2016

Five favorites #1

Gewoon vijf random favorieten. Dingen die ik leuk/mooi of misschien kan ik zelfs niet zonder! Het gaat over van alles, van food tot muziek en kleding. 

Gadget

Op dit moment mijn canon EOS 100D natuurlijk! Ik had het fotograferen veel eerder moeten “ontdekken”, want ik vind het echt super leuk. De wereld ziet er toch een stuk anders uit zo door een lens, haha. Deze camera wordt mede mogelijk gemaakt door fotovakman Uden! Nogmaals super bedankt!camera

 

 

Shoes

Wat moet ik zonder sneakers als ik niet op hakken kan lopen?! Afgelopen jaren veel Adidas gedragen, maar ik moet zeggen deze sneakers van ASFVLT zijn ook super tof!

4

Gezelschapspelletje

Dit spel hebben we ontdekt op onze trainingsstage in Thailand. Onze Duitse gastzwemster had dit spelletje aan ons geïntroduceerd en sinds dien ben ik helemaal fan van dit spel! En de naam is toch al hilarisch? ( te koop via amazone )

spelletje

Fruit
Ik ben eigenlijk gek op alle fruitsoorten, maar als ik dan toch echt eentje moet kiezen dan ga ik voor de passievrucht! Wat een smaakexplosie is dat in je mond zeg, jammie! Alleen jammer dat het zo’n kleine vrucht is.

1

Snack

De croutons en crunchy nutri pearls van SMOOD zijn echt super lekker! Glutenvrij en passen bij een gezonde en sportieve levensstijl. Eet ze als snack, voeg ze toe aan je salade, eet als ontbijtgranen of doe als topping boven op je ijs. In Nederlands nog niet zo bekend, maar geef ze even tijd en het ligt straks in alle supermarkten! Tevens mijn sponsor, maar we werken samen aan gezonde producten!

3xdsc_0233_small_web.jpg.pagespeed.ic.ozE1KZXPYS

“Together with furtrico we have used the latest technology & insights in the field of food production to create a guilt-free healthy snack. They are made of fresh tomato, apples, sunflower oil, the best quality oats and a pinch of salt. How do you like that?” 

De croutons zijn verkrijgbaar in drie smaken; naturel, tomaat-basilicum en knoflook- ui.

De crunchy nutri pearls is er in de smaak blauwe bessen.

Je kunt ze bestellen via futricio.eu

1 Comment

  1. Maud schreef:

    Yes of course you can do that! You can forwarding it whatever you want. Tnks for you message! Greetings Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *